Nyheter

fredag 27 november 2009

Brev från Janne!091127

När s.k. ”flyktingar” anländer till Sverige så rullas alltid den röda mattan ut.

Inte ens det bästa är gott nog år dessa VIP.



Senaste exemplet är flyktinganläggningen i Vellinge, där det bl.a. står att läsa följande: ”sängarna är nybäddade, kylskåpet välfyllt och en stor fruktskål med all tänkbar frukt, väntar på dom nyanlända!

Man riktigt hör hurraropen för dom långväga resenärerna! Här anländer Sveriges framtida hopp.



Var och en har sin egen personliga assistent 24 tim per dygn, helt fri läkarvård, fri tandvård och fria kläder, ”lön” mm.mm.

Och vid ett ev. avvisningsbeslut så får dom advokathjälp med överklaganden till enorma kostnader för oss skattebetalare!

(Många mindre nogräknade brännvinsadvokater har gjort sig stora förmögenheter på att försvara ”flyktingar” en mycket lönande affär för dom mindre nogräknade och ryggradslösa)



Mina tankar går till svenska pensionärer som serveras halva ägg till frukost eftersom ett helt ägg ansågs allt för kostsamt.

Men vad spelar det för roll egentligen, dom har ju ändå inga tänder att tugga alla godsakerna med eftersom dom inte har råd med tandläkarbesök!

Den saftiga menyn består därför av kallgröt till frukost och lite mognare kall gröt till middag och kanske även en smaskig burk kattmat på julafton!



Eller 81-åriga Iris Lundström i Tärnaby som vägras färdtjänst av kostnadsskäl, hon får gå 8 km till affären och sedan 8 km tillbaka med tunga matkassar, i ur och skur.



Det är såna gånger man verkligen känner sig stolt över att vara svensk..



Vänligen

Janne











Nya flyktingbarn som idogt tränar på den nya helsvenska

folksporten för att kvalificera sig till en säkrad framtid i Sverige.

Några nedbrända skolor så är dom antagna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar