Nyheter

lördag 14 november 2009

Brev från Janne!091114

Allmänna arvsfonden plundras på pengar!

Medan vi ännu är i livet så tvingas vi betala en mångkultur som vi inte vill ha!
När vi är döda så är risken stor att vi genom Allmänna Arvsfonden även då tvingas betala till galna mångkulturella experiment som f.ö. ganska godtyckligt delar ut medel till olika projekt.

Pengarna inom fonden började tryta och därför ändrades i ett penndrag även arvsrätten mellan kusiner, d.v.s. rätten att ärva kusiner togs bort, en manöver enbart i syfte att få igång inflödet till fonden igen!
Här nedan finns ett litet urval av dom föreningar och organisationer som fonden stöder med frikostiga bidrag.
(Men i rättvisans namn skall också erkännas att en del av fondens pengar även går till bra projekt)

Har Ni inga barn, skriv ett testamente annars finns det stor risk att tillgångarna vid Er bortgång hamnar i Rosengård, Hammarkullen eller direkt i djupa muslimska fickor!

Ta Er föresten också en extra titt på sista exemplet som kallas för ”jalla för alla” som får 1,4 millioner för ytterligare dalta och jollra med alla ”ensamkommande flyktingbarn” D.v.s. barn som är i 25-årsåldern, skäggiga och utseendemässigt fullt jämförbara med våra gamla 1800-tals farfarsfäder!

Vänligen
Janne

Bilden föreställer en molla för alla..eller rättare sagt en nolla, en otrevlig fan!





Folkets Hus Hammarkullen, Göteborg
Tidskapseln
har beviljats stöd med 756 000 kronor
En pilotgrupp om 6 barn 8-12 år ska filma och dokumentera sin vardag relaterat till barnkonventionen. Allt som barnen skapar samlas i en ”tidskapsel” som ”begravs” för framtiden att öppnas i samband med projektets återkommande seminarier och årliga barnkonferens samt i form av en multimediabok.





Fotbollsklubben FC Rosengård, Malmö
Framtidsprojektet Förebyggande åtgärder för ungdomar i Rosengård
har beviljats stöd med 1 610 000 kronor
Den grundläggande tanken är att företagen, gymnasie-, och grundskolor tillsammans med ungdomar arbetar för ett ökat intresse till vidareutbildning och yrkesliv.





Rinkeby Folkets Husförening, Spånga
Eblas hus
har beviljats stöd med 655 000 kronor
Projektet ska skapa en möteplats för flickor, varav många är nyanlända, oftast ensamkommande flyktingar, som är våldsutsatt och/eller lever i isolering. Målen är att ge dem utvecklande fritidsaktiviteter, anpassade utbildningsalternativ, hjälpa dem att skapa nätverk med andra unga, vara en sluss till andra organisationer och myndigheter, ge dem verktyg att förstå sin situation och kraft att förändra den samt påverka kvinnosynen i lokalsamhället, såväl hos föräldrar som andra vuxna.





Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, Stockholm
Transit
har beviljats stöd med 602 100 kronor
Föreningen planerar att vidareutveckla det metodmaterial gällande startgrupper som riktar sig till homo- och bisexuella och anpassa innehållet till att stödja transpersonerna i deras identitetsprocess. En annan insats är att starta terapigrupper. Vidare kommer en antologi som innehåller transungdomars egna historier att skapas.





Ungdomsalternativet, Malmö
Träning för förändring – värdegrundsarbete i praktiken
har beviljats stöd med 2 300 000 kronor
Projektets syfte är att ta fram och sprida enkla, effektiva och attraktiva pedagogiska verktyg för att förhindra utveckling av aggressiva och antisociala beteenden och attityder innan ungdomar fastnat och etablerat sig i utanförskap, våld och kriminalitet.





Skyddsvärnet, Stockholm
Jalla för alla
har beviljats stöd med 1 400 000 kronor
I projektet ska killgrupper och utbildningar startas upp för ensamkommande flyktingungdomar så att de får ett så snabbt och bra stöd som möjligt för att komma in i det svenska samhället. Den primära målgruppen är unga killar och män i åldern 17-25 år, som är ensamkommande flyktingar och söker asyl eller har fått uppehållstillstånd i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar