Nyheter

lördag 29 maj 2010

Hennix 2010 0529

Läs detta och sprid






Nedanstående är ett tal som Geert Wilders som är partiledare för Hollands nationella parti ”Frihetspartiet” höll när han var i USA på besök. Där beskrev han Islamiseringen av Europa på ett minst sagt kusligt sätt. Det stämmer naturligtvis med verkligheten, men som han formulerar det så ger det verkligen kalla kårar.

Översättningen från engelskan är min egen och i fri översättning säger han ungefär så här:



Om en generation eller två, så kommer USA att fråga sig: Hur kunde vi släppa Europa?

Det här talet av Geert Wilders hölls i New York på ett möte för patrioter angående Jihad-konferensen i Jerusalem.

Kära vänner

Tack så mycket för att jag fick komma.

Jag kommer till Amerika med ett uppdrag.

Allt är inte bra i den gamla världen.

Det är en oerhörd fara som hägrar, och det är mycket svårt att vara optimistisk.

Vi kan mycket väl befinna oss i det slutliga stadiet av Europas islamisering.

Det här är inte bara en tydlig fara för själva Europa utan det är även ett hot mot Amerika och hela den civiliserade världen.

USA som västvärldens sista bastion av västerländsk civilisation möter det islamiserade Europa.

Först ska jag beskriva situationen på europeisk mark. Sedan kommer jag att tala lite om Islam, och slutligen kommer jag att berätta om mötet i Jerusalem.


Europa håller som ni förstår på att förändras.



Ni har förmodligen sett tecken på det. Men i alla de olika städerna, ibland bara några kvarter bort från turiststråken så öppnar sig en helt annan värld. Det är en värld med ett parallellt samhälle som har skapats av muslimsk massimmigration.

Över hela Europa reser sig en ny verklighet: hela muslimska bostadsområden där ett mycket litet antal infödda människor lever eller över huvud taget syns till.

Och om de gör det så kan de komma att ångra sig. Samma sak gäller även polisen. Det här är världen av huvuddukar och kvinnor som går omkring i vida tält med barnvagnar och en grupp barn omkring sig.

Deras män, eller slavägare, skulle man kunna kalla dem, går tre steg före.

Intill moskéerna som ligger i många gathörn, där har butikerna skyltar som varken ni eller jag kan läsa. Man måste riktigt anstränga sig för att se någon som helst ekonomisk aktivitet. Detta är muslimska getton som kontrolleras av religiösa fanatiker. De här muslimska bostadsområdena växer upp som svampar ur jorden i varje stad över hela Europa. Dessa bosättningar fungerar som byggnadsblock för territoriell kontroll av allt större bitar av Europa, gata för gata, kvarter för kvarter, stad efter stad.

Numera finns tusentals moskéer i Europa. En större ansamling än det finns kyrkor. Och i varje europeisk stad finns det planer på att bygga jättemoskéer som kommer varje kyrka att krympa i jämförelse. Det är en tydlig signal om vem som bestämmer.



Många europeiska städer är redan kvartsmuslimska; Titta bara på Amsterdam, Marseille, och Malmö i Sverige. I många städer är majoriteten av dem under 18 år muslimer. Paris är nu omringat av muslimska bostadsområden. Mohammed är nu det populäraste namnet bland pojkar i många städer.

I många grundskolor i Amsterdam kan man inte längre berätta om bondgårdar, för det skulle också betyda att man nämner grisar, och det skulle vara kränkande för muslimer.

Många statliga skolor i Belgien och Danmark serverar bara halal slaktat kött till alla elever. I det en gång så toleranta Amsterdam så misshandlas homosexuella exklusivt av muslimer. Icke-muslimska kvinnor hör hela tiden ”hora, hora”. Satellitantenner pekar inte mot lokala TV-stationer utan mot ursprungslandet.

I Frankrike är skollärare tillrådda att undvika författare som anses vara förolämpande mot Islam, såsom Voltair och Diderot, samma gäller i stigande grad för Darwin. Judeutrotningens historia kan inte längre berättas på grund av muslimsk känslighet.

I England är nu shariadomstolar en del av det brittiska lagsystemet. Många bostadsområden i Frankrike är förbjudna områden för kvinnor utan huvudduk. Förra veckan var det nära att en man blev ihjälslagen av muslimer i Bryssel, eftersom han hade druckit under Ramadan.

Judar flyr Frankrike i rekordantal efter den värsta vågen av antisemitism sedan andra världskriget. Så numera är franska ett vanligt språk på gatorna i Tel Aviv och Netanya i Israel.



Totalt 54 miljoner muslimer bor nu i Europa. Universitetet i San Diego räknade nyligen ut att häpnadsväckande 25 % av befolkningen i Europa kommer att vara muslimer redan om 12 år. Bernhard Lewis har förutsagt en muslimsk majoritet till slutet av det här århundradet.

Nu är ju det här bara siffror. Och dessa siffror skulle inte vara hotfulla om de muslimska immigranterna hade en stark önskan att assimileras, men det är få tecken på det. Forskningscentret PEW rapporterade att hälften av frankrikes muslimer ser sin lojalitet mot Islam som större än sin lojalitet mot Frankrike.

En tredjedel av Frankrikes muslimer har inget emot självmordsbombningar. Det brittiska centret för social sammanhållning rapporterade att en tredjedel av de brittiska muslimska studenterna är för ett världskalifat. Muslimerna kräver vad de kallar ”respekt”. Och på det här sättet ger vi dem respekt; Vi har officiella muslimska helgdagar.

Den kristdemokratiska justitiekanslern är villig att acceptera sharia i Nederländerna där det finns en muslimsk majoritet. Vi har ministrar med pass från Marocko och Turkiet.

Muslimer kräver och får stöd för olagligt beteende, alltifrån småbrott och tillfälliga våldshandlingar mot till exempel ambulanspersonal och bussförare, till småskaliga upplopp. Paris har upplevt dess uppkomst i förstäder för låginkomsttagare till stadsbebyggelse. Jag vill kalla dessa förövare för ”kolonisatörer”, för det är precis vad de är. De kommer inte för att integreras i våra samhällen, de kommer för att istället integrera våra samhällen till deras Dar-al-Islam. Därför är de kolonisatörer.

Mycket av detta gatuvåld jag nämnde är exklusivt riktat mot icke-muslimer för att tvinga många infödda människor att fly sina bostadsområden, sina städer och sina länder. Dessutom är muslimer numera en maktfaktor som man inte kan ignorera.

En annan sak ni behöver känna till är vikten av profeten Mohammed. Hans beteende är ett exempel för alla muslimer och får inte kritiseras. Men om Mohammed hade varit en fridens man, ungefär som Ghandi eller Moder Theresa så hade det inte varit några problem. Men Mohammed var en krigsherre och massmördare, en pedofil med flera äktenskap samtidigt.

Islamsk tradition säger oss att han utkämpade strider, hur han såg till att hans fiender mördades och även hans fångar avrättades. Mohammed själv slaktade den judiska stammen Banu Qurayza. Om det är bra för Islam så är det bra. Om det är dåligt för Islam så är det dåligt.



Låt ingen lura i er att Islam är en religion. Visserligen finns det en Gud med, och därtill 72 jungfrur, men dess innersta väsen är en politisk ideologi. Det är ett system som lägger upp detaljerade regler för samhället och livet för varje människa.

Islam vill diktera varje detalj av livet. Islam betyder ”underkastelse”. Islam går inte att kombinera med frihet och demokrati därför att det eftersträvar sharia. Om ni vill jämföra Islam med någonting, så jämför det med kommunism eller nationalsocialism för de är samma totalitära ideologier.

Nu förstår ni varför Winston Churchill kallade Islam för ”den mest reaktionära kraften i världen”, och varför han jämförde Mein Kampf med koranen. Allmänheten har helhjärtat accepterat den palestinska skildringen om Israel som angripare. Jag har bott i det landet och besökt det ett dussin gånger, och jag står upp för Israel. För det första är det judarnas hemland efter två tusen års exil och förtryck inkluderande Auschwitz, för det andra därför att det är en demokrati, och för det tredje så är Israel vår första försvarslinje.

Det här lilla pyttelandet ligger precis i Jihads frontlinje och skapar frustration för Islams utsträckning. Israel ligger i Jihads frontlinje liksom like Kashmir, Kosovo, Filipinerna, södra Thailand, Darfur i Sudan, Libanon och Aceh i Indonesien. Israel ligger helt enkelt i vägen. Samma sak som med Västberlin under det kalla kriget.

Kriget mot Israel är egentligen inte krig emot Israel. Det är ett krig mot Väst; det är Jihad. Israel är den som får ta emot slagen som är avsedda för oss alla. Om det inte hade funnits något Israel så hade den Islamska imperialismen fått hitta andra mötesplatser att lägga ner sin energi och sin önskan till erövring på. Tack vare att Israeliska föräldrar sänder sina barn till armén och ligger vakna på nätterna så kan föräldrar i Europa och Amerika sova gott med ljuva drömmar, omedvetna om vilka faror som finns långt borta.



Många i Europa argumenterar om att överge Israel till förmån för de muslimska minoriteterna. Men om Israel blev, vilket Gud må förbjuda, utplånat så skulle det inte vara till någon tröst för Väst. Det betyder inte att våra muslimska minoriteter plötsligt skulle ändra beteende och börja acceptera våra värderingar.

Tvärtom så skulle slutet på Israel innebära en oerhörd uppmuntran till Islams fördel. De skulle helt riktigt se Israels nederlag som ett bevis på att Väst regeras av veklingar, och är fördömda. Slutet på Israel skulle inte betyda slutet på våra problem med Islam, utan bara början på dem. Det innebär det slutliga slaget om världsherraväldet.

Om de kan ta Israel så kan de ta allting. Så kallade journalister sätter frivilligt etiketter på all Islamiseringskritik som ”högerextremister” eller ”rasister”. I mitt land Holland ser numera 60 % att massinvandringen av muslimer är det värsta politiska misstaget sedan andra världskriget. Och ytterligare 60 % ser Islam som det största hotet.

Ändå så finns det en större fara än terroristattacker och det är scenariot om Amerika som den sista återstoden av världsdemokratin. Ljusen kan slockna i Europa fortare än ni kan ana. Ett muslimskt Europa betyder ett Europa utan frihet och demokrati, en ekonomisk tillbakagång, en intellektuell mardröm, en förlorad militär möjlighet för Amerika – eftersom dess allierade förvandlas till fiender, och som har atombomber. Med ett muslimskt Europa så blir Amerika ensamt om att bevara arvet från Rom, Aten och Jerusalem…



Kära vänner

Frihet är den mest värdefulla gåvan. Min generation har aldrig behövt kämpa för friheten, den har bjudits oss på silverfat av andra som har offrat sina liv för den. Över hela Europa påminner amerikanska gravar oss om de unga pojkar som aldrig återvände hem, och vilkas minne vi vördar.

Min generation äger inte den friheten, vi är egentligen vårdnadshavare av den. Vi kan bara lämna över denna hårdvunna frihet till Europas barn i samma tillstånd som när den gavs till oss. Vi kan inte kompromissa bort något till Mullor och Imamer. Framtida generationer skulle aldrig förlåta oss. Vi får inte förslösa våra friheter. Vi har helt enkelt inte rättigheten att göra det.

Vi måste ta de nödvändiga stegen nu och stoppa det muslimska vansinnet från att förstöra den fria världen som är vår!

*





Kommentera det här inlägget



WordPress.com | Thanks for flying with WordPress!
Hantera prenumerationer | One-click Unsubscribe | Publish text, photos, music, and videos by email using our Post by Email feature.


Trouble clicking? Copy and paste this URL into your browser: http://subscribe.wordpress.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar